Slow cooker is the Polish name, Crock-Pot is the name of the company's original device. Launched in North America in 1971.
Wolnowar to nazwa polska, Crock-Pot to nazwa firmowego orginalnego urządzenia. Wprowadzony na rynek w Ameryce Północnej w 1971 roku. Od ponad 40 lat Crock-Pot jest liderem w elektrycznym gotowaniu w jednym garnku, ponieważ coraz więcej osób na całym świecie stosuje powolne gotowanie jako wygodny, opłacalny sposób na tworzenie obfitych, smakowitych potraw rodzinnych. Ale to nie wszystko - powolne kuchenki Crock-Pot są tak wygodne na specjalne okazje, jak na co dzień, zapewniając, że Twoje kulinarne kreacje są pełne smaku, gdy bawisz przyjaciół i rodzinę.
Wolnowar to nazwa polska, Crock-Pot to nazwa firmowego orginalnego urządzenia. Wprowadzony na rynek w Ameryce Północnej w 1971 roku. Od ponad 40 lat Crock-Pot jest liderem w elektrycznym gotowaniu w jednym garnku, ponieważ coraz więcej osób na całym świecie stosuje powolne gotowanie jako wygodny, opłacalny sposób na tworzenie obfitych, smakowitych potraw rodzinnych. Ale to nie wszystko - powolne kuchenki Crock-Pot są tak wygodne na specjalne okazje, jak na co dzień, zapewniając, że Twoje kulinarne kreacje są pełne smaku, gdy bawisz przyjaciół i rodzinę.
Pojemności wolnowara są różne 1.5, 3.0, 4.7 lub 5,7 litra czyli są to pojemnosci garnków idealne dla małych lub większych rodzin i grup 5-6 osób.
Są wolnowary z systemem Autostir, automatycznego mieszania potrawy w regularnych odstępach czasu przez cały cykl gotowania, więc nie musisz tego robić, idealny do gotowania chrupiących musli lub obfitych zup warzywnych.
Gdy chcesz możesz podawać potrawę prosto na stół dzięki wyjmowanemu garnkowi, który można myć w zmywarce.
Dwa ustawienia ciepła oferują większą wszechstronność.
Temperatura „Wysoka” jest świetna do rozrywki - nie musisz stać nad kuchenką, po prostu odpocznij i ciesz się towarzysko ze znajomymi i rodziną, podczas gdy Twój wolnowar wykona pracę za Ciebie. Użyj ustawienia "Niska", aby zaoszczędzić jeszcze więcej czasu, po prostu przygotuj świeże składniki rano i wróć do domu na pożywny domowy posiłek po długim dniu w pracy. Zawsze dostępna jest również przydatna funkcja podgrzewania, po zakończeniu procesu gotowania, pozwala zachować pełną kontrolę i podawać obiady, kiedy ci odpowiada.
Ceramiczne naczynie kamionkowe „weź na stół” nadaje się do użytku w piekarniku, zapewniając jeszcze większą wszechstronność, natomiast wielozadaniowa aluminiowa miska z powłoką DuraCeramic, jest odpowiednia dla wszystkich typów płyt grzewczych, w tym indukcyjnych i piekarników.
Wyjaśniam zazwyczaj wolnowar ma ceramiczną miskę jednak wprowadzono ostatnio na rynek aluminiową miskę z powłoką DuraCeramic. Obie spelniają znakomicie swoją rolę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz